030 334 528

Sončni kolektorji za vodo – 10 let garancije

Cena je ugodna, poleg tega pa so vakuumski kolektorji odlični tako za sanitarno vodo kot za ogrevanje, ki je zaradi naravnega vira energije ekonomično in čisto. Predstavljamo vam visoko tehnologijo vakuumskih kolektorjev GreenLand Systems.


Vakuumski sončni kolektorji za vodo – cena

Sončni kolektorji za vodo, ki jih najceneje dobite v podjetju Bioplanet, so odlična izbira zato, ker gre za napravo, ki uporablja napredno tehnologijo suhega spoja, ki je izvedena v stekleni cevi. Ta zagotavlja segrevanje vode na ekonomičen in učinkovit način, koristite pa jo lahko vse leto, tudi skozi mrzla zimska obdobja. Solarno ogrevanje pozimi je namreč omogočeno, saj so kolektorji zasnovani na tehnologiji toplotnih cevi, ki omogoča delovanje sončnega kolektorja tudi pri nizkih temperaturah in slabih vremenskih razmerah, tudi kadar ni izpostavitve direktnemu sončnemu sevanju. Cena je ugodna, najcenejša prav v podjetju Bioplanet, kjer vam nudimo več vrst kolektorjev.


Sončni kolektorji za vodo in ogrevanje

Če želite mnenje o tem, kateri kolektor si izbrati, vam ob obisku našega prodajnega salona z veseljem svetujemo. Ne glede na to, ali bodo vaši sončni kolektorji uporabljeni za vikend ali za stanovanjski objekt, v obeh primerih velja, da je cena ugodna, namestitev in vzdrževanje enostavno, tipična življenjska doba kolektorjev pa nad 30 let, pri čemer vam omogočimo tudi 10 letno garancijo, s čimer garantiramo kvaliteto.


Sončni kolektorji – različne serije in cena

Za vodo oz. njeno ogrevanje so kolektorji odlični zato, ker jo zaradi posebne najsodobnejše tehnologije segrejejo na višjo temperaturo kot klasični kolektorji. So tudi odlična solarna podpora ogrevanju, ob tem pa jih delimo v tri serije, ki so namenjene različnim vrstam uporabe. Med njimi so sledeči sončni kolektorji (ceno vam posredujemo ob povpraševanju):

  • Zeleni kolektor serije GL, ki je namenjen segrevanju sanitarne vode in dogrevanju objektov,
  • Oranžni kolektor serije GLX, ki je poleg tega namenjen tudi zahtevnejši uporabi v industriji, kjer so potrebne temperature preko 150 °C,
  • Balkonski kolektor serije GLH, ki je namenjen instalaciji na balkonskih ograjah, strehah, fasadah in terasah.

Pri izbiri ne boste zgrešili, niti če izbirate sončni kolektor za vikend. Cena je namreč ugodna tudi v tem primeru, mnenje za pomoč ob izbiri pa vam z veseljem podamo ob nakupu.

 

Sončni kolektorji cena