IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN V MESTU LJUBLJANA

NAROČNIK IZDELAVE INTERNETNE STRANI: Rado Stržinar s.p.

 

Izdelava spletnih trgovin v Wordpressu

Pri izdelavi spletnih trgovin je cena odvisna od različnih dejavnikov. Najprej se je potrebno z naročnikom dogovoriti, kakšen bo obseg in zahtevnost spletne trgovine, kakšen bo način plačevanja in prevzema izdelkov, na kakšen način se bodo artikli naročevali, kakšna bo navigacija... Pri izbiri ponudnika je velikokrat pomembna tudi lokacija, saj je med samo izdelavo potrebno kar nekaj komunikacije z naročnikom. Večkrat se zgodi, da je pri končni izbiri pomemban tudi lokacija, zato si marsikdo izbere izdelavo spletne trgovine v Ljubljani, ki je bližje njihovi lokaciji. Vse bolj se kupci obračajo na splet, zato je zelo pomembno tudi, kako je določena spletna trgvovina sploh najdena za pomembne ključne besede.

Vsisi
 
Spletna stran A-energije

Izdelava spletne strani za stranko Rado Stžinar s.p.

V podjetju se ukvarjamo z sončnimi kolektorji, sončnimi elektrarnami in sončnimi kolektorji. Ponujamo vam različne rešitve z uporabo obnovljivih virov energije. Vsi imamo radi toplo vodo in ogrevane prostore. Z vakuumskimi kolektorji lahko dosežete to bistveno ceneje kot bi z drugimi sistemi. Imajo namreč to izjemno sposobnost, da so učinkoviti tudi ob manjšem sončnem sevanju. Fotovoltaične celice so naprave, ki sončno energijo spreminjajo v elektriko.

 
 

Optimizacija, oblikovanje in postavitev internetnih strani

Še nekaj let nazaj je spletna trgovina bila dokaj nepogosta zadeva. Če odštejemo spletne velikane kot so Amazon in eBay si veliko podjetij ni bilo sposobnih privoščiti kakovostne spletne trgovine. S prihodom lahko dostopnih in odprtokodnih CMSjev (urejevalnikov vsebin), pa se je situacija obrnila. S platformo Wordpress je izdelava spletne trgovine in je osnovno različico možno ustvariti v kratkem času. Pri tem lahko koristimo različne vtičnike, ki jih lahko enostavno uporabimo oziroma dokupimo. Glavna prednost CMSjev pa je ta, da lahko z vsebino upravlja ne le vešči web developer ampak tudi bolj standardni uporabnik spleta. Sanjate že leta, da bi imeli svojo spletno trgovino? Pustite, da vam sanje zaživijo. Omislite si pravo spletno trgovino s podjetjem Vsi.si.

Vsi.si, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani KovaIzdelava spletne strani PlexiArtIzdelava spletne strani Moby DickIzdelava spletne strani EkotehnologijaIzdelava spletne strani EnergieIzdelava spletne strani Psihoterapija Konsulta

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.