030 334 528

Vakuumski sončni kolektorji – zelena energija za vaš dom

Cevni sončni kolektorjiV sodobnem svetu so cevni kolektorji ena izmed najboljših možnosti, da združimo moderno tehnologijo in ohranjanje oziroma varovanje narave. Človek je s svojim neodgovornim ravnanjem do te mere onesnažil Zemljo, da so posledice vidne v vsakdanjem življenju. Ogromno energije porabimo med drugim tudi za ogrevanje naših domov in čas je, da se odločimo za naravno in brezplačno energijo – energijo sonca. Cevni in vakuumski sončni kolektorji predstavljajo zadnjo stopnjo v razvoju solarne tehnologije brez koncentracije sončne svetlobe.

Učinkovitost vakuumskih kolektorjev je potrjena že na mnogih izvedenih instalacijah v Sloveniji.

Cena montaže kolektorjev je odvisna od velikosti kolektorskega polja, vrste izbranih kolektorjev in od tega kaj je poleg kolektorjev še potrebno instalirati v vaši kurilnici.

 

 

 

Zakaj vakuumski kolektorji?

Poglejte stroške za ogrevanje vašega doma ali poslovnega prostora ter ogrevanja vode. Najbrž si mislite, da bi bili lahko precej nižji, pa ne veste, kako bi to dosegli, ne da bi vas zeblo. Odgovor so cevni sončni kolektorji. Cenik vam bo razkril, kolikšen bo strošek in koliko stane montaža kolektorjev, cena, ki jo bo za vaše udobje plačevalo okolje, pa bo odslej zanesljivo nižja. Poleg tega so vakuumski kolektorji na seznamu za subvencije Eko sklada, kar pomeni, da boste zanje lahko dobili nekaj nepovratnih sredstev in bodo stroški zamenjave trenutnega sistema oziroma montaže na novogradnjo bistveno nižji.


Vakuumski kolektorji za zasebno, poslovno in industrijsko rabo

Zasebne stanovanjske hiše pa niso edini uporabniki, ki lahko veliko pridobijo z uporabo sončne energije. Kvalitetni sončni kolektorji so primerni za domačo in komercialno rabo, v industriji in mnogih drugih dejavnostih. Z njimi lahko na primer ogrejete prostore, sanitarno vodo in celo vodo za industrijske tehnološke procese.

Cenik lahko dobite pri nas, z veseljem pa vam bomo svetovali pri izbiti.

Na voljo vam je seveda tudi montaža kolektorjev.